How to Edit Your Logo

stockillustraties, clipart, cartoons en iconen met stel cirkelkleefsymbolen in. witte markeringen, document ronde stickers met afbladderende hoek en schaduw, geïsoleerde rondgemaakte plastic mockup, realistische rode ronde document kleefstickermockup met gebogen hoek - sticker

heb veel bedrijfslogo's gezien die niet erg uitnodigend zijn. Dit is gebruikelijk voor de meeste bedrijfslogo's. Ik noem ze de drang van professionals om creatief te zijn. Ze hebben die drive, tenminste totdat ze resultaten zien. Voor mij persoonlijk wil ik niet creatief zijn, omdat ik het liefst iets nieuws in de lucht zou brengen. Zo zoeken we samen wat wel en niet werkt.

Niet alle bedrijven kunnen dat echter bepalen, of ze zijn gewoon te lui om dat te doen. Dus ik heb een oplossing voor die mensen, omdat de meeste mensen iets nieuws willen, ze willen gewoon dat iemand het doet. Ik heb iets voor je, bijvoorbeeld dit artikel, dat moet worden aangepast om te passen. Als u wilt dat de nieuwe wijziging wordt doorgevoerd, kunt u dat doen; dwz een logo kopen. Eigenlijk is het een sjabloon met ruimte om aan te passen. Er zijn websites die het gratis of voor een zeer lage prijs aanbieden. Wat ik bedoel met een heel lage prijs is dat je niet het hele pakket koopt, alleen de sjablonen.

Vanaf nu zul je in de war zijn over de oplossingen voor je logo-probleem. U hoeft ze niet te kopen, sterker nog, in de meeste gevallen zijn ze na 1 of 2 revisies verkocht. Zorg er voor het kopen ook voor dat het logo een exacte replica is van het origineel. Zorg ervoor dat het merkloos is, zodat u het nieuwe logo kunt gebruiken en de kleuren kunt wijzigen zonder het gevoel en de stroom van uw logo te veranderen. Nadat u deze allemaal kunt wijzigen, kunt u nu zien hoe gemakkelijk het is om uw logo te bewerken, wat de volgende is.