Website laten maken

Website laten maken Mijdrecht

Website laten maken 

In mijn bedrijf hebben we een zeer zorgvuldig proces voor het vertalen van de websites van onze klanten naar hun Engelse taal en ik doe dit regelmatig. Onze doelgroep is afkomstig uit verschillende landen van de EU, South waive Activities, Afrika en andere diversiteitsgebieden. Ze hebben allemaal heel verschillende talen, culturen en traditionele waarden en die moeten we uit het hoofd kennen. Ik moet dus elk marktsegment afzonderlijk begrijpen. Als ik naar uw kantoor kom, ziet u een ander lid van uw team.

bepaal eerst waar uw kantoor zich het meest bevindt. Laten we dit doornemen. Als ik het als een "coffeeshop" beschouw, bevindt uw kantoor zich in het winkelcentrum. Aan de andere kant, als ik mijn kantoor zie als een "cbin" of in de parkeergarage. Als je liever naar het winkelcentrum rijdt, mijn kantoor is in een winkelcentrum. Zie je het verschil? Nu kun je zien waarom het eerste dat ik je zou aanraden, is om je nieuwe ideeën te schetsen. Weet u nog wat u wilt dat uw website voor u doet?

Hoe kan ik mijn bezorgdheid toevoegen zodat ik goed kan luisteren? Ik stel een paar vragen.

Het is niet moeilijk, maar het vergt wel goed luisteren en vragen stellen. Ik doe hier graag aan mee en zelfs terwijl ik een drankje drink in de plaatselijke kroeg, ervaar je ongetwijfeld de vlinders in mijn buik. Als je het overleefd hebt om goed te luisteren, laten we dan verder gaan.

U kunt uw websitenaam op verschillende manieren promoten door een unieke naam voor uw website te creëren. Deze naam zal een betekenis hebben voor de zoekmachines zoals Google en Yahoo en de perfecte manier om dit te doen. U moet op de eerste pagina van Google-zoekmachines staan ​​zonder honderden dollars uit te geven, vooral als u geen cent aan marketing had uitgegeven.

Om dat te bereiken, verschilt de internetervaring enorm van onze conventionele marketingmethoden. U moet iets aanbieden dat anders is dan uw concurrentie. Wat ik bedoel is dat je iets moet doen dat de website onderscheidt van de concurrentie. Wat is de boodschap waarom de boodschap belangrijk is? Wat is de boodschap die ik probeer mee te geven in mijn website? Als u uw website op de markt wilt brengen, luister dan gewoon naar wat ik zeg. U zult versteld staan ​​van de informatieve mogelijkheden die zich aan u voordoen.

Door uw website te bouwen, bouwt u een relatie op met uw websitebezoekers. Je moet relevant zijn. U moet informatie verstrekken waar uw doelgroep naar op zoek is. Elk gevoel en elke aanraking van uw website moet betrekking hebben op wat uw doelgroep wil. Hiermee onderscheidt u zich van de meeste websites op internet. Het geluid van een mooi geklede man, het paleis van de detailhandel, kan bijvoorbeeld worden geassocieerd met gezond verstand. Als uw opsommingstekens scanbaar zijn en uw pagina goed georganiseerd is. De woorden zullen boeiend zijn.

Raak vertrouwd met de sleutelwoorden die u gekwalificeerd verkeer naar uw website zullen brengen. Met andere woorden, je moet goed op de hoogte zijn van de woorden die mensen zullen gebruiken om te zoeken naar wat je hebt. voordat u inhoud op uw website maakt, moet u de woorden kennen die ze zullen gebruiken en vervolgens effectieve tekst of inhoud schrijven die door uw doelmarkt zal worden gebruikt. Maak je geen zorgen als je geen idee hebt. Als je begaafd bent om er bedreven in te worden, ben je goed op weg naar succes.

Er zijn verschillende gratis tools, zoals Google webmastertools, Word-tracking en Google heeft zelfs een gratis keyword-tool, die je zal helpen met trefwoordonderzoek, zodat je kunt herkennen wie je doelwit is en je helpt om de juiste inhoud voor je website te schrijven. . Al deze tools zijn nuttig.

Er is een financieel element en je moet dit in evenwicht brengen met de gratis dingen om dit op orde te krijgen en dit is een vraag die gemakkelijker voor je zal worden om te beantwoorden, maar je zult op de bal moeten komen.